Tiedote, erityisesti kanalinnunpyyntiä kiväärillä harjoittaville:
Kannuksen Rekilään on rakenteilla 14 tuulivoimalaa. LMS:n metsästysalue on merkitty mustalla raidoituksella karttaan. Ojanteennevalla on otettava tuulimyllyt huomioon, sillä kiväärin kantama yltää kaikkiin tuulivoimaloihin eikä niitä näe jos on makuulla nevalla, jolloin reunametsä estää näkyvyyden kauas.

_____________________________________________________________

Kauris- ja valkohäntäpeurakokouksen pöytäkirja löytyy nyt Jäsensivulta. Kauriinpyynti alkaa Lohtajalla syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Ilmoittaudu siihen mennessä:
Kauriin seuruepyyntiin sekä valkohäntäpeuran pyyntiin ilmoittautumiset
Lauri Yli-Hukalle 050 344 7055
Kauriin yksinpyyntiin Mikko Lukkarilalle 040 554 5951

17.9. lisätty Jäsensivulle hallituksen täsmennys koskien kauriin ja peuranpyyntiä.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pisteammunnat

Houraatin hirviradalla tiistaisin ja torstaisin klo 17:00 alkaen.

Haulikkoammuntaa Houraatissa

Tiistaisin ja torstaisin klo 18:00 alkaen. Seuran jäsenet ja Kälviäläiset 3,-/kierros, muut 4,-/kierros.

Keskiviikkotalkoot 26.6. alkaen klo 18:00

Perinteiset keskiviikkotalkoot aloitetaan 26.6. Houraatissa alkaen klo 18:00
Mukaan toivotaan lapioita, moottori- ja raivaussahoja, vesureita, trimmereitä yms.

Rohkeasti mukaan, kaikille löytyy sopiva tehtävä. Saamme uuden lahtiliiterin rakentamista porukalla eteenpäin.  Ja talkoiden lomassa maistuu virvokkeet, kahvit ja makkarat.

Tervetuloa talkoisiin!
t.Hallitus

Majan vuokraukset:

Johanna Valo hoitaa majojen ja ampumaradan vuokraukset, laskutukset ja jäsenrekisterin.  Johannan puh nro on 0452388897 ja sähköposti: johanna.valo@yahoo.com

Laskut osoitteeseen:

Lohtajan Metsästysseura ry
c/o Johanna Valo
Pohjanlahdentie 2102
68210 Marinkainen

Muu posti osoitteeseen:

Lohtajan Metsästysseura ry
Jorma Pottala
Peräläntie 1 A 2
68230 Lohtaja

Ajoneuvojen käyttö metsästyksessä pelloilla ym

Huomioikaa että metsästykseen ei kuulu ajoneuvojen käyttö pelloilla tai vastaavilla alueilla ilman maanomistajan etukäteen antamaa lupaa. Pysäköinti liittymiin tai tien viereen ei myöskään saa aihetuttaa ongelmia maanomistajille!

-------------------------------------------------------------------

Muistakaa kerätä hylsyt ja roskat mukaanne kun poistutte passipaikalta, ei jätetä luontoon!

Muistakaa ottaa kaikki hylsyt ja roskat kun poistutte passista, nyt on jo ilmennyt että on jätetty niitä  pelloille ja muille passipaikolle.

-------------------------------------------------------------------