Toiminta

Jos haluat kuulua seurassamme vapaaehtoisen pelastuspalvelun hälytysryhmään, niin laita viestiä osoitteeseen: hannu.liedes@live.fi
Lisää tietoa vapepan toiminnasta löytyy sivulta www.vapepa.fi

Vuosikokous Houraatissa ke 26.2.2020 klo 19:00

Lohtajan Rhy järjestää metsästäjäkursseja seuraavasti : 11.-13.5., alkaen klo 17.00, yht. 12 tuntia, Houraatin majalla, Houraatintie 10.

Metsästäjätutkinnot 14.5. klo 19.00, 20.5. klo 19.00, 9.7. klo 19.00 ja 16.7. klo 19.00. Kursseille ilmoittautumiset Mikko Erkkilälle puh. 0405568770 / mikko.erkkila@kotinet.com. Metsästäjäoppaita saatavilla GTE-huollosta.

Ampumakokeet hirvieläimille ja karhulle:
1.8. klo 9.00,
14.8. klo 18.00
29.8. klo 9.00
5.9. klo 9.00

Seura ei hae tänä vuonna haittalintujen pyyntiin poikkeuslupia. Lupien hakeminen onnistuu vaivattomimmin maanomistajilta itseltään. Seuran mahdollisuudet lupien hakemiseen nykymenettelyllä ovat vähäiset. Maanomistajat voivat siis hakea luvat itse, ja halutessaan ilmoittaa alueet seuralle. Seuran jäsenillä on näin mahdollisuus osallistua apuna haittalintujen poistoon.

Tiedote, erityisesti kanalinnunpyyntiä kiväärillä harjoittaville:
Kannuksen Rekilään on rakenteilla 14 tuulivoimalaa. LMS:n metsästysalue on merkitty mustalla raidoituksella karttaan. Ojanteennevalla on otettava tuulimyllyt huomioon, sillä kiväärin kantama yltää kaikkiin tuulivoimaloihin eikä niitä näe jos on makuulla nevalla, jolloin reunametsä estää näkyvyyden kauas.

_____________________________________________________________

Kauris- ja valkohäntäpeurakokouksen pöytäkirja löytyy nyt Jäsensivulta. Kauriinpyynti alkaa Lohtajalla syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Ilmoittaudu siihen mennessä:
Kauriin seuruepyyntiin sekä valkohäntäpeuran pyyntiin ilmoittautumiset
Lauri Yli-Hukalle 050 344 7055
Kauriin yksinpyyntiin Mikko Lukkarilalle 040 554 5951

17.9. lisätty Jäsensivulle hallituksen täsmennys koskien kauriin ja peuranpyyntiä.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haulikkoammuntaa Houraatissa

Tiistaisin ja torstaisin klo 18:00 alkaen. Seuran jäsenet ja Kälviäläiset 3,-/kierros, muut 4,-/kierros.

Keskiviikkotalkoot 26.6. alkaen klo 18:00

Perinteiset keskiviikkotalkoot aloitetaan 26.6. Houraatissa alkaen klo 18:00
Mukaan toivotaan lapioita, moottori- ja raivaussahoja, vesureita, trimmereitä yms.

Rohkeasti mukaan, kaikille löytyy sopiva tehtävä. Saamme uuden lahtiliiterin rakentamista porukalla eteenpäin.  Ja talkoiden lomassa maistuu virvokkeet, kahvit ja makkarat.

Tervetuloa talkoisiin!
t.Hallitus

Majan vuokraukset:

Johanna Valo hoitaa majojen ja ampumaradan vuokraukset, laskutukset ja jäsenrekisterin.  Johannan puh nro on 0452388897 ja sähköposti: johanna.valo@yahoo.com

Laskut osoitteeseen:

Lohtajan Metsästysseura ry
c/o Johanna Valo
Pohjanlahdentie 2102
68210 Marinkainen

Muu posti osoitteeseen:

Lohtajan Metsästysseura ry
Jorma Pottala
Peräläntie 1 A 2
68230 Lohtaja

Ajoneuvojen käyttö metsästyksessä pelloilla ym

Huomioikaa että metsästykseen ei kuulu ajoneuvojen käyttö pelloilla tai vastaavilla alueilla ilman maanomistajan etukäteen antamaa lupaa. Pysäköinti liittymiin tai tien viereen ei myöskään saa aihetuttaa ongelmia maanomistajille!

-------------------------------------------------------------------

Muistakaa kerätä hylsyt ja roskat mukaanne kun poistutte passipaikalta, ei jätetä luontoon!

Muistakaa ottaa kaikki hylsyt ja roskat kun poistutte passista, nyt on jo ilmennyt että on jätetty niitä  pelloille ja muille passipaikolle.

-------------------------------------------------------------------